people@places opent unieke locatie voor meeting & events en flexwerken op Technology Base

De voormalige shelter B535 op Technology Base wordt omgebouwd tot unieke meeting-, event- en kantoorlocatie. Waar de shelter voorheen dienst heeft gedaan als huisvesting voor een F16 is deze nu volledig aangepast aan de moderne tijd en biedt faciliteiten voor boardmeetings, trainingen, evenementen (tot 100 personen) en kantoor- en flexwerklocatie.

Gelegen op een van de vier Innovatieve hotspots van Twente in Shelter B535 is people@places Enschede Technology Base een unieke locatie voor meetings, events en om een dag ongestoord te werken. Technology Base is gelegen op de voormalige militaire vliegbasis met een groen en ruig terrein en is bij uitstek de proeftuin voor bedrijven die willen vernieuwen.

people@places Enschede Technology Base ligt in het groen en is uitstekend bereikbaar per auto op korte afstand van Enschede, Hengelo, Oldenzaal, Almelo en de Duitse grens. De locatie is te bereiken via de snelweg A1 die Amsterdam verbindt met Berlijn. Ook is de locatie bereikbaar per Air Taxi, charter of private jet. Hoe uniek moet een locatie zijn!

Meeting & Events

Als je de parkeerplaats op rijdt ben je direct onder de indruk van de shelter, een imposant betonnen gebouw met moderne glazen gevel. De enorme stalen deuren liggen nog verzonken in de betonnen vloer. Deze werd vroeger gebruikt om de F16’s te beschermen tegen bombardementen. De oude shelterelementen vormen een mooi contrast met de moderne inrichting en de groene omgeving.

Shelter B535 biedt prachtige faciliteiten zoals een chique boardroom met panoramisch uitzicht over het ruwe en groene terrein, diverse spreekkamers, (flex)kantoren, een opleidingslokaal voor trainingen en cursussen en een fantastische event zaal voor evenementen tot 100 personen. Een teamdag organiseren of een uniek bedrijfsuitje? Ook dat is mogelijk. De dag afsluiten met een barbecue op het buitenterrein of juist een sfeervolle netwerkborrel. De catering medewerkers staan graag voor je klaar!

Flexwerken

Per uur, dagdeel of per dag een privékantoor met alle gemakken huren zonder dat je vastzit aan een duur contract. De tijd dat flexwerken betekende dat je op een vierkante meter in een rumoerige ruimte plaats mocht nemen is voorbij. De behoefte aan flexplekken neemt niet alleen toe maar is de laatste jaren ook veranderd. De vestiging op Technology Base in Enschede weerspiegelt de nieuwe manier van flexwerken. 

Meer informatie over de mogelijkheden van people@places vind je op hun website:  www.people-places.nl
 

Meer nieuws
Evacuatie-oefening Korps Commandotroepen en Rangers van 11 Luchtmobiele Brigade 04 juli 2024
Lees meer
Vanaf 22 juni: Defensie-oefening TSP GOLD op Twente Airport 21 juni 2024
Lees meer
Ton van Snellenberg waarnemend directeur Technology Base 17 juni 2024
Lees meer
Vrijdag 21 juni: de langste dag! Vliegen tot 22.00 uur 05 juni 2024
Lees meer