Training Truck Transavia ingericht met onderdelen uit door AELS ontmantelde Boeing 737

Transavia heeft de sleutels van hun mobiele trainingsfaciliteit in ontvangst genomen: een Training Truck voor oefeningen als brandbestrijding en het bedienen van de entry- en overwingdeuren.

De truck is speciaal op maat gemaakt door Airsafetytraining.com, met de herkenbare groene stoelen en werkomgeving, zoals in een echt Transavia-vliegtuig. Alles komt uit gebruikte toestellen, zoals de bagagevakken, keuken, plafonds en gerecyclede stoelen. De trainingstruck bevat Boeing 737 cabineonderdelen die afkomstig zijn uit het door AELS op Technology Base ontmantelde 737 vliegtuig.

De trainingstruck is niet alleen volledig gebouwd met herbruikbare materialen, doordat de truck verplaatsbaar is, is regionale training voor cabinepersoneel op locatie mogelijk, waardoor het personeel minder hoeft te reizen en er minder CO2 uitgestoten wordt.

Met het leveren van de cabineonderdelen heeft AELS op een unieke manier een steentje bij kunnen dragen aan de duurzaamheid en circulariteit van de luchtvaartindustrie.

Meer nieuws
Flying-V test schaalmodel energiezuinig langeafstandsvliegtuig op Twente Airport 01 mei 2024
Lees meer
Voormalige F16-shelter te huur 26 april 2024
Lees meer
Technology Base en Twente Airport ideale locatie voor drone-activiteiten 18 april 2024
Lees meer
Defensie oefening Joint Falcon omgeving Twente Airport 02 april 2024
Lees meer