Zaterdag 6 juli: Wheels & Wings op Twente Airport

Op zaterdag 6 juli is het weer Wheels & Wings op Twente Airport. Wheels & Wings is een eendaags event dat geheel in het teken staat van het goede doel: zieke en gehandicapte kinderen een dag laten beleven om nooit meer te vergeten!

Tijdens Wheels & Wings kunnen deze kinderen voor één dag piloot zijn door als Hoogvlieger rond te vliegen boven Twente. Terug op de grond kunnen ze genieten van een carshow met exclusieve bolides.

Dit alles wordt financieel mogelijk gemaakt door geld dat ingezameld wordt met de Wheels & Wings rally, een benefiet toerrit die op dezelfde dag gereden wordt vanaf Twente Airport.

Gun jij deze kinderen ook een fantastische dag? Rij dan mee met de rally! Zowel oldtimers, youngtimers als hedendaagse auto’s en motoren (hybride, elektrisch, waterstof) kunnen meedoen. Voor het inschrijfgeld van 1 equipe kan 1 Hoogvlieger kind het luchtruim kiezen.

Heb je zelf geen gelegenheid om mee te rijden? Je kunt ook helpen door sponsor te worden of door een donatie te doen. Dit alles kan via www.wheelsandwings.nl.

Meer informatie in de flyer.

Meer nieuws
Technology Base en Twente Airport ideale locatie voor drone-activiteiten 18 april 2024
Lees meer
Defensie oefening Joint Falcon omgeving Twente Airport 02 april 2024
Lees meer
Bedrijf uit Dubai bestelt meer dan 100 op Twente Airport geteste vliegende auto’s van PAL-V 29 maart 2024
Lees meer
Training Truck Transavia ingericht met onderdelen uit door AELS ontmantelde Boeing 737 08 maart 2024
Lees meer