Contact

Twente Airport
Vliegveldstraat 100
7524 PK  Enschede

Je kunt de havendienst van Twente Airport bereiken via telefoonnummer +31 (0)6 21 34 29 53 (Airport Authority & Operations).

Routebeschrijving

Twente Airport is onderdeel van Technology Base en is via de A1 (afslag 31) of vanuit Enschede via de N737 te bereiken door de borden 'Technology Base' te volgen. 

Na 350 meter bereik jede toegangspoort/slagboom. Je kunt je hier melden bij de intercom (knop Twente Airport).  

Vervolgens ga je het terrein op, sla je rechtsaf bij het bordje 'Twente Airport' en daar kun je je melden bij de intercom (rechts) en krijg je nadere instructies over parkeren.

Met het openbaar vervoer?
Vanaf station Enschede Centraal kun je gratis gebruik maken van een van de elektrische deelauto’s van Technology Base, die geparkeerd staan in de parkeergarage 'Stationsplein' tegenover het NS station. Via https://stadup.remoso.com/#login kun je eenvoudig één van de twee auto’s reserveren, maar dit dien je minimaal 24 uur van tevoren te melden via secretariaat@technologybase.nl.

Pers & media

Voor persvragen en persverzoeken kun je contact opnemen met Marieke Vizee, via het secretariaat van Technology Base: 053 480 00 90 (tijdens kantooruren van maandag t/m vrijdag). 

Klachten

De provincie is het bevoegde gezag voor Twente Airport. Hier kun je klachten melden over de luchthaven. Klachten bij de provincie Overijssel kun je tijdens kantooruren telefonisch melden op 038 499 88 99 (menukeuze 3). Ook kun je een meldingsformulier invullen op de website van de provincie Overijssel. Voor vliegverkeer in de lucht is de luchtvaartpolitie de toezichthouder op het naleven van de regels.

Heb je een vraag of opmerking?

Vul dan het formulier in en wij zullen je vraag of opmerking zo snel mogelijk proberen te beantwoorden.

Adres
Twente Airport
Vliegveldstraat 100
7524 PK Enschede (Nederland)
Nederland

Kaart